Före / Efter: Vanliga människor. Verkliga resultat.

Programmet i kort..

Under större delen av detta program kommer ett kaloriunderskott etableras med maximal näringstillförsel för en frisk och stark ämnesomsättning. Och i samråd med oss skall du finna en väg till aktivitet. Detta program är helt utan svält och ohållbara omständigheter!

  • Våra programdeltagare går i snitt ner mellan 2-7 kg den första månaden.
  • Sänkt biologisk ålder.
  • Enorm skillnad på kolesterol och blodvärden.
  • Sänkt blodtryck.
  • Ökat upptag av näring och ökad förmåga att metabolisera föda överlag.

Detta är bara ett par punkter som våra deltagare upplevt i sin tur i programmet.

Caroline, 30.

I 15 års tid levde jag som överviktig. 2006 bestämde jag mig för att göra en livsförändring på egen hand. Jag lyckades men hamnade i den klassiska jojo bantningen och provade alla möjliga dieter. Jag förstörde min ämnesomsättning och fick ibs. Kolhydrater blev ständigt ett svärord pga svullnader och kramper i magen och det ledde till trötthet. Jag hade svårt att få en bra balans på det. För ca 2 år sedan kom jag i kontakt med fitline & redan efter en månad kände jag en väldig stor skillnad. Idag är jag 15kilo lättare, är mycket piggare och har energi under hela dagen. kolhydraterna är inte längre ett svärord.

Niklas, 25.

Trots mitt yrke och passion som säljare för hälsa hade jag aldrig fått ihop kosten på egen hand, konstanta omständigheter och stressmoment i vardagen gjorde det ibland omöjligt att klara av att räkna kalorier dag till dag. Som då var det jag trodde var ”vägen att gå” för en stark och snygg kropp. Som säljare inom hälsa ville jag gärna representera produkten genom att själv föregå med gott exempel. Jag hade provat de flesta dieter såsom låg kolhydratskost, periodisk fasta, hög protein och så vidare, nämn dieten så har jag provat den.. Efter konstanta misslyckanden och en utvecklad negativ självbild så hamnade jag tillslut på botten. En dag blev jag presenterad ett koncept (nu livsstilsprogrammet) där man inte räknade kalorier, svalt sig på något vis, oroade sig för detaljer eller behövde ta något konstigt preparat. Jag var aningen skeptiskt i början då jag bara trodde på militära strategier var vägen att gå.. men det visade sig senare att jag hade fel och jag lärde mig vidare hur underbart man kan må med högt näringsintag och rätt tankesätt. Jag slutade oroa mig, stressen släppte, ämnesomsättningen ökade, jag brydde mig inte längre vad jag vägde utan lyssnade istället på hur jag mådde.. Till min förvåning började det hända massa positivt med kroppen ..och nog störst av allt: jag blev fri från en negativ spiral som jag var övertygad om skulle vara resten av mitt liv.. TACK!

Madeleine, 52.

Jag är en 52 årig kvinna som är sjukpensionär efter en trafikolycka, som resulterade i en whiplashskada. Mina tre pojkar är idag vuxna och klarar sig själva. Innan jag kom i kontakt med Livsstilsprojektet mådde jag inte alls bra. Jag sov dåligt, ständigt trött, huvudvärk o värk i alla leder, ingen ork och överviktig. Tränade o trodde att jag åt bra men inget hände på vågen. Såg en länk på Facebook och sökte till programmet och blev antagen, och är det bästa jag gjort! Redan efter ett par dagar försvann huvudvärken o efter en vecka blev ledvärk mindre o nu efter 17 v är den nästan helt borta. Idag sover jag gott, vaknar pigg o utvilad innan klockan ringer. Orkar hålla igång hela dagen och har kommit igång med träningen igen. Nu mår jag bättre än jag nånsin gjort tidigare. Tappat både kilo och centimetrar – bilderna tala för sig själva! *-15 kg och 81 cm

Mathias, 39.

Har jobbat inom tung industri sedan jag var 18 år. Jag är även pappa till 2 underbara grabbar samt bonuspappa till 2 fantastiska tjejer. För några år sedan började jag upptäcka hur dåligt jag mådde fysiskt. Orkade inte med vardagen och min kost gick överstyr. Jag åt bara skräp alla dagar i veckan. Sedan kom vändningen för några månader sedan då jag hittade livsstilsprojektet. Där fick jag hjälp med kosten och träningsupplägg. Kostplanen var väldigt enkel att följa. Första veckorna var svåra innan det rätta tänket började komma fram. Även energin kom sakta men säkert och idag känner jag mig som en maskin som inte kan stoppas. Ingen är gladare än jag just nu.

Sara, 26.

Jag älskade kostschemat, jag blev piggare, gladare , fick mer ork, gick ner över 20 kg och det bästa av allt mycket mindre fibromyalgi värk!
Alla dessa kilo på ca 16 veckor, helt otroligt och det bästa med allt är att man får äta god och varierad kost. Jag har aldrig varit hungrig under dessa veckor och det har verkligen bara varit otroligt roligt och lärorikt. Det bästa av allt är nog att min värk har minskat riktigt ordentligt, fått mer energi, kan äntligen sova gott om nätterna och orkar att hålla igång hela dagen. 

Christian, 39.

Jag har tränat på gym sen jag var 15 år, allt ifrån 1-5 gånger i veckan beroende på tid. Vid 37 års ålder separerade jag och min fru, det också då jag började min resa. Den rena kosten i detta program gjorde skillnad direkt, den gav mig mer energi både på de barnlösa veckorna och på de veckor jag hade barnen! Träningen gick bättre och jag hade energi att aktivera mig med barnen om kvällarna, istället för att sova. Jag tappade även kilon från 82 till 75 vilket var en bonus. Första månaden krävde planering för att klara av, men väl när planeringen var på plats så löpte månad två och tre på! När dessa var över började jag om på vecka 1 igen! Man vill ju inte backa i sin utveckling när man ändå kommit en bit på vägen! Jag rekommenderar starkt att gå kostplanen om man har låg energi!

Sonja, 45.

Jag är 45 år, gift och har två barn i åldrarna 8 och 11 år. Jag har bantat på ett eller annat sätt i princip hela mitt vuxna liv. Allt från Supersoppor, 5/2 metoden, LCHF. …Gått ner i vikt, för att sedan gå upp lika mycket och lite till när jag slutat med dieten… I december 2015 såg jag ett inslag på FB om programmet och anmälde mitt intresse. Jag var initialt skeptisk då jag tyckte att jag redan åt allsidigt med mycket frukt och grönsaker. Men efter att ha provat och fått energi, ork och en välmående kropp så har jag fortsatt. Programmet på 12 veckor gjorde att jag tappade 14 kg. Sen har jag fortsatt och tappade 2 kg ytterligare. Startade på 88,5 kg och har vägt 72 kg som minst. Idag, ett år senare, väger jag 73,5 kg och det viktigaste av allt är att jag nu lärt mig att äta rätt saker, i rätt mängd, och att äta det som gör att jag får energi för att orka träna som jag vill, orka leka med mina barn! Det går sakta men säkert framåt, och mitt mål är att nå min målvikt till sommaren, vilket är 65 kg. Jag har en speciell person att tacka för att jag fått verktygen till en långsiktig och bestående viktminskning och välmående!

Julia, 22.

Jag har hållit igång med olika sporter sen jag var liten innan jag för ca 4 år sedan började väcka ett intresse för styrketräning. Ett intresse för hälsosam mat har även funnits hos mig länge. Men trots min goda kosthållning och träning nådde jag aldrig de resultaten jag strävade och jobbade för, vilket var väldigt frustrerande! Jag blev rekommenderad ett hälsoprogram av min syster som hon själv hade fått hjälp av. Hennes resultat gjorde mig intresserad och eftersom jag inte kom någonvart på egen hand tyckte jag det var värt ett försök. Jag kan säga att det var ett av de klokaste valen jag tagit. Mina misstag jag tidigare gjort ersattes med ny kunskap och jag hittade en livsstil som var hållbar för mig. Jag kände även stor skillnad på mitt välmående. Bara efter första veckan fick jag mer energi, det var inget jag tidigare trodde jag hade brist på, det var väl en vana man lärt sig leva med. Även min mage blev otroligt mycket bättre. Jag fick ut mer av programmet än jag förväntade mig och nu är det min mamma och kompisarnas tur då även de ansökt efter de sett mina & min systers resultat. Jag kan verkligen rekommendera det om du vill hitta en hållbar livsstil!

Fler bilder

För mer inspiration och före & efter bilder besöker du vår officiella Facebook sida!