Ansök nu!

Begränsat antal platser!

Med uppskattat marknadsvärde av ett fullfjädrat PT upplägg har du nu chansen att spara tusentals kronor genom att bli antagen som exklusiv deltagare i Livsstilsprojektet! Vi jobbar inte med svältdieter eller ohållbara träningsregimer, utan du kommer i programmet lära dig göra smarta val av livsmedel, strategiskt urplockade för maximal hälsa, fettförbränning som ger synlig påverkan på kroppen utan att dramatiskt behöva ändra på din vardag. Ansök idag för att säkerställa din plats hos en av våra ambassadörer. Begränsat antal platser.

En flera sidor lång Livsstilsguide©
12 veckor kostplan för hemmavänlig viktnedgång!
Tillgång till hjälpsamt community på Facebook.
30 dagar Coaching utan extra kostnad!

54

Mellan 2-7 kg viktnedgång i månaden.

Ökad allmän hälsa och kondition 

Mer energi och förbättrad återhämtning 

Minskat sötsug och stabilare blodsocker

Resultatet kan variera*
I programmet ingår en livsstilsvänlig kostplan och medlemsrådgivning.

Ansök nu!

  • Motiverad

  • Kan följa en enkel kostplan

  • Har en positiv attityd

  • Vill ändra din livsstil genom oss

  • *Det är inte ett krav att träna i programmet

Chansen för antagning till programmet är ganska hög om du svarar utförligt på alla frågor och har en positiv inställning. Däremot kan vi inte lova en programplats i förväg, även om du uppfyller alla de nämnda kraven. Efter din ansökan är ifylld och skickad så kommer vi att ta en kort stund på oss för att bearbeta dina svar och därefter kontakta dig om du gått vidare till steg två.

Såhär går det till:
1. Du fyller i ansökan och inväntar vår kontakt
2. Vi kontaktar dig för intervju om vi anser att du är en god kandidat för programmet
3. Ambassadören ger rekommendationer och gör en behovsanalys för kostupplägg.
4. Du skrivs in i programmet.

Vi vill tacka för ditt tålamod i förväg. Väntetiden är helt baserad på låg eller högsäsong samt tillgänglighet. 

Upplägget är konstruerat på så sätt att det inte ska behöva kosta mer att få effektiv hjälp genom programmet än vad du redan betalar för mat idag. Enligt konsumentverket spenderar vi i genomsnitt ca 77 kr/dag på mat, sen så spenderar medelsvensken runt 13 kr/dag på godis, fika, hel-fabrikat och processade livsmedel. Alltså totalt 90 kr/dag. I programmet kommer den totala kostnaden bli ungefär densamma. Detta tack vare våra specifika rekommendationer på livsmedel för ökad fettförbränning och hälsa, som du köper i din lokala mataffär för ca 60kr/dag. De resterande 30kr/dag går till kvalitetssäkrade näringstillskott, vilket gör att kostnaden också blir 90kr/dag. Om du blir antagen av ambassadören kommer du att få tillgång till allt som Livsstilsprojektet erbjuder helt utan extra kostnad.
Vi anser att du inte ska behöva betala tusentals kronor bara för att få igång motivationen. Eftersom vi vet att hälsa byggs långsiktigt (därav namnet Livsstilsprojektet) så ser vi inte många riktigt ha ekonomin för dagens tjänster. För dig som blir antagen deltagare i programmet kommer du få tillgång till massor av nya kost & träningsupplägg som skapas kontinuerligt av kompetenta och utbildade experter. Programmen är utformade för alla ändamål vilket innebär att du kan starta din resa med viktminskning och sedan gå över till muskelökning eller tvärtom! Allt ingår i ett och samma medlemskap. Ansök idag för att säkerställa din plats hos en av våra ambassadörer.

Vi på Livsstilsprojektet jobbar med att förebygga ohälsa och hänvisar samtliga med kritiskt hälsotillstånd att söka sig till en leg. läkare eller specialist. All form av träning och förändring i kosten sker på eget bevåg. Detta betyder att innan du startar igång med valfri tjänst från Livsstilsprojektet är det ett krav att du tar ansvar för din hälsa. Vi kan heller inte erbjuda eller ersätta en medicinsk konsultation inom sjukdomsområdet. Samtlig information och tjänster som tillhandahålls på vår webbplats utgör inte medicinsk diagnos om din vikt eller din hälsa.

Om du är under 16 år behöver du medgivande av målsman för att använda dig av tjänsten.

Samtlig plagiering och otillåten delning av tjänsten (se svensk upphovrättslag sfs: 1960:729 kap 1 §) undanbedes och polisanmäls vid misstanke.

Ett medlemskap gäller per person.