Vår vision

Man kan kort sammanfatta våra ambitioner med följande meningar: utbilda och påverka människors fysiska och psykiska välmående. Förenkla och tydliggöra det som är viktigt och oviktigt i en sund livsstil. Hjälpa hälsointresserade ta nya karriärsteg och leda dem inom direktförsäljnings branschen.

Eftersom vi vet att kunskap och hälsa byggs långsiktigt genom repetition och praktiserande (därav namnet Livsstilsprojektet) så ser vi inte många riktigt ha ekonomin för dagens tjänster/utbildningar som oftast är dyra, kortlivade och lätt bortglömda. Vi anser att du inte ska behöva betala tusentals kronor bara för att börja bli hälsosammare eller utbilda dig för att jobba i branschen. Tillsammans genom vår direktförsäljnings organisation har vi valt att skapa denna möjlighet där du inte behöver betala för Livsstilsprojektet’s tjänster så som; framgång och hälsocoaching, massor av nya kost & träningsupplägg som skapas kontinuerligt av kompetenta och utbildade personer.

Vårt arbete stödjer World Vision indirekt.

För varje abonnemang som vi säljer som organisation går en viss procentandel till välgörenhetsrörelsen World Vision som jobbar med ett fadderbarns system, etablera skolor och säkerställa att livsnödvändiga resurser finns tillgängligt för alla barn i drabbade områden.